Uključite se i vi u donošenje Plana održive urbane mobilnosti Grada Varaždina! Foto: Ilustracija/Arhiva VV

Uključite se i vi u donošenje Plana održive urbane mobilnosti Grada Varaždina!

VV | 22.3.2023. u 15:16h | Objavljeno u Aktualno

U razdoblju od 22. ožujka do 24. travnja ove godine provodi se savjetovanje sa zainteresiranom javnošću povodom usvajanja Evaluacije Plana održive urbane mobilnosti, izvijestili su iz Grada Varaždina.

- Sukladno revidiranom Planu odredit će se ciljevi i razvoj paketa mjera po pojedinim strukturnim dijelovima Plana održive urbane mobilnosti: nemotoriziranom prometu, biciklističkom prometu, javnom gradskom prijevozu. Evaluacija Plana održive urbane mobilnosti Grada Varaždina (SUMP-a) pokazuje efikasnost implementiranih mjera u zadanom periodu do rujna 2022. godine te predviđa naredne korake u implementaciji SUMP-a i modificirane mjere koje su zadane do 2025. godine. Cilj provođenja savjetovanja sa zainteresiranom javnošću jest upoznavanje javnosti s nacrtom dokumenata, a radi dobivanja mišljenja, primjedbi i prijedloga i eventualno prihvaćanja zakonitih i stručno utemeljenih prijedloga, primjedbi i mišljenja - izvijestili su iz Grada Varaždina.

Materijali i obrasci relevantni za savjetovanje, kao i sami nacrti dokumenata, nalaze se na web stranici Grada Varaždina, pod rednim brojem 18.

U Gradu Varaždinu napominju kako je doprinose javnom savjetovanju moguće dostaviti isključivo putem priloženog obrasca, zaključno do 24. travnja ove godine na adresu: Grad Varaždin, Upravni odjel za gradnju i komunalno gospodarstvo, Trg slobode 12/II, Varaždin, s naznakom: „Primjedbe, prijedlozi i mišljenja na Nacrt Evaluacije Plana održive urbane mobilnosti Grada Varaždina“ ili na e-mail adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..