Uključite se i vi u donošenje Plana održive urbane mobilnosti Grada Varaždina! Foto: Ilustracija/Arhiva VV

Uključite se i vi u donošenje Plana održive urbane mobilnosti Grada Varaždina!

VV | 22.3.2023. u 15:16h | Objavljeno u Aktualno

U razdoblju od 22. ožujka do 24. travnja ove godine provodi se savjetovanje sa zainteresiranom javnošću povodom usvajanja Evaluacije Plana održive urbane mobilnosti, izvijestili su iz Grada Varaždina.

- Sukladno revidiranom Planu odredit će se ciljevi i razvoj paketa mjera po pojedinim strukturnim dijelovima Plana održive urbane mobilnosti: nemotoriziranom prometu, biciklističkom prometu, javnom gradskom prijevozu. Evaluacija Plana održive urbane mobilnosti Grada Varaždina (SUMP-a) pokazuje efikasnost implementiranih mjera u zadanom periodu do rujna 2022. godine te predviđa naredne korake u implementaciji SUMP-a i modificirane mjere koje su zadane do 2025. godine. Cilj provođenja savjetovanja sa zainteresiranom javnošću jest upoznavanje javnosti s nacrtom dokumenata, a radi dobivanja mišljenja, primjedbi i prijedloga i eventualno prihvaćanja zakonitih i stručno utemeljenih prijedloga, primjedbi i mišljenja - izvijestili su iz Grada Varaždina.

Materijali i obrasci relevantni za savjetovanje, kao i sami nacrti dokumenata, nalaze se na web stranici Grada Varaždina, pod rednim brojem 18.

U Gradu Varaždinu napominju kako je doprinose javnom savjetovanju moguće dostaviti isključivo putem priloženog obrasca, zaključno do 24. travnja ove godine na adresu: Grad Varaždin, Upravni odjel za gradnju i komunalno gospodarstvo, Trg slobode 12/II, Varaždin, s naznakom: „Primjedbe, prijedlozi i mišljenja na Nacrt Evaluacije Plana održive urbane mobilnosti Grada Varaždina“ ili na e-mail adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

 

Facebook komentari
Komentari ispod članaka ni na koji način nisu stavovi uredništva Varaždinskih vijesti te su za njih odgovorni isključivo čitatelji. Ističemo kako je stav redakcije da je zabranjeno vrijeđanje, govor mržnje te poticanje diskriminacije na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, dobi, rodnog identiteta ili spolne orijentacije. Svi komentari za koje uredništvo procijeni da su neprikladni bit će obrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim tijelima.
Povezani članci