U tijeku savjetovanje o izradi urbanističkog plana uređenja zone "VIS Konfekcija"

Varaždinske vijesti | 22.12.2021. u 20:21h | Objavljeno u Aktualno

U razdoblju od 22. prosinca 2021. do 16. siječnja 2022. godine Grad Varaždin provodi savjetovanje sa zainteresiranom javnošću povodom donošenja Odluke o izradi Urbanističkog plana uređenja zone „VIS Konfekcija“ (UPU „VIS Konfekcija“).

- Cilj provođenja savjetovanja sa zainteresiranom javnošću jest upoznavanje javnosti s Nacrtom Odluke o izradi UPU-a „VIS Konfekcija“ te prikupljanje mišljenja, primjedbi i prijedloga, kao i eventualno prihvaćanje zakonitih i stručno utemeljenih mišljenja, primjedbi i prijedloga - navode iz Grada Varaždina.

- Osnovna pitanja koja se trebaju urediti i svrha koja se želi postići jest da se kroz postupak izrade i donošenja UPU-a „VIS Konfekcija“ u ciljanom obuhvatu ispita i analizira dostavljena inicijativa za izradu Plana te da se omogući urbana preobrazba industrijskog kompleksa u novi stambeni kvart s pratećim sadržajima i zelenim površinama optimalno prometno povezan s postojećim stambenim sustavom - pojašnjavaju iz Grada.

Materijali i obrasci relevantni za savjetovanje kao i sam Nacrt Odluke nalaze se na web stranici Grada Varaždina (https://varazdin.hr/savjetovanje-sa-zainteresiranom-javnoscu-2021/) pod rednim brojem 24.

Svoje doprinose javnom savjetovanju moguće je dostaviti isključivo putem priloženog obrasca zaključno do 16. siječnja 2022. godine na adresu: Grad Varaždin, Upravni odjel za gradnju i komunalno gospodarstvo, Odsjek za urbanizam, promet i zaštitu okoliša, Trg slobode 12/II, Varaždin, s naznakom „Primjedbe, prijedlozi i mišljenja na Nacrt Odluke o izradi UPU-a Vis Konfekcija“, ili na e-mail adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., također putem obrasca.

Facebook komentari
Komentari ispod članaka ni na koji način nisu stavovi uredništva Varaždinskih vijesti te su za njih odgovorni isključivo čitatelji. Ističemo kako je stav redakcije da je zabranjeno vrijeđanje, govor mržnje te poticanje diskriminacije na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, dobi, rodnog identiteta ili spolne orijentacije. Svi komentari za koje uredništvo procijeni da su neprikladni bit će obrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim tijelima.
Povezani članci