SDP: "Pozdravljamo želju i volju Reformista da izađu iz trgovačke koalicije" Foto: VV arhiva / ilustracija

SDP: "Pozdravljamo želju i volju Reformista da izađu iz trgovačke koalicije"

Varaždinske vijesti | 23.2.2022. u 18:38h | Objavljeno u Aktualno
Ljekarne VŽŽ

- SDP je u Skupštini Varaždinske županije od početka ovog mandata konstruktivna oporba županu Stričaku, što su pokazali i naši prijedlozi poput pomoći Udruzi za ranu intervenciju, osiguravanje sredstava za higijenske uloške u školama, pomoći mladima i umirovljenicima radi poskupljenja cijena ili povećanja iznosa stipendija - naglasili su iz SDP-a Varaždinske županije, reagirajući na priopćenje iz županijske organizacije Reformista.

>> Reformisti: "SDP pomogao HDZ-u doći na vlast u županiji, a sad su odlučili biti oporba"

- Pozdravljamo želju i volju NS Reformisti da izađe iz trgovačke koalicije HDZ-HNS-HSLS-HSU-Čehok-NS Reformisti, koju smo imali prilike gledati na razini županije. Čini se kako će od sad pa na dalje Klub NS Reformisti postati jedno zdravo tkivo varaždinske političke utakmice. Pozdravljamo ih u oporbenim redovima! - naveli su iz SDP-a.

- U konačnici, vjerujemo kako su prepoznali sav jad i bijedu koju nudi politička hobotnica HDZ-a i sigurni smo da će već danas, NS Reformisti otkazati i svoju potporu korumpiranoj i nepotističkoj Vladi HDZ-a na čelu s Andrejem Plenkovićem, koju su sve do sada podržavali i omogućavali - poručili su iz SDP-a.