Ptujski gradonačelnik posjetio Varaždin: Uvijek rado dolazimo na Špancirfest Foto: Krešo Đurić

Ptujski gradonačelnik posjetio Varaždin: Uvijek rado dolazimo na Špancirfest

V.M./Varaždinske vijesti | 23.8.2018. u 14:47h | Objavljeno u Aktualno

Gradonačelnik Ptuja Miran Senčar zajedno sa svojim suradnicima posjetio je danas Špancirfest te je nakon sastanka s varaždinskim gradonačelnikom Ivanom Čehokom prošetao ulicama grada.

- Mi smo jako zadovoljni suradnjom s gradom Varaždinom. Povezani smo na mnogim područjima i s veseljem se uvijek odazovemo na poziv gradonačelnika, osobito na Špancirfest. To je vrlo interesantan festival našim sugrađanima i rado dolazimo svake godine - istaknuo je gradonačelnik Senčar dodavši kako je i Ptuj maleno festivalsko mjesto.

Gradonačelnik Ivan Čehok istaknuo je kako je suradnja s Ptujem vrlo uspješna, osobito na području obrazovanja, sporta i kulture, a proširit će se i na turizam.

- Naša suradnja je izvrsna. Sutra nam dolazi sedamdesetak ptujskih učenika i učitelja. Naši vrtići dobro surađuju, sportaši surađuju, imali smo zajednički kulturni projekt. Se što smo dosad zajednički radili, to će se i nastaviti u budućnosti - rekao je gradonačelnik Čehok.

Nakon kratkog sastanka, gosti iz Ptuja prošetali su ulicama grada u društvu direktorice Turističkog ureda Varaždin Jelene Toth.

DSC_2597.JPGDSC_2611.JPGDSC_2600.JPG

Označeno u