Predrag Štromar (HNS): "Mi ćemo sigurno biti dio nove Vlade" Foto: VV arhiva / ilustracija

Predrag Štromar (HNS): "Mi ćemo sigurno biti dio nove Vlade"

Varaždinske vijesti | 17.4.2024. u 22:39h | Objavljeno u Aktualno

Do 22:30 sati u 3. izbornoj jedinici obrađeno je 75,29% biračkih mjesta, a trenutni rezultati pokazuju da SDP-ova koalicija dobiva 6 mandata, koalicija HDZ, HSLS, HDS, HNS i HSU 5 mandata, Nezavisna platforma Sjever (Matija Posavec) 2, a Možemo je preskočio je Domovinski pokret i dobiva jedan mandat.

Ove je rezultate komentirao Predrag Štromar (HNS), četvrti na koalicijskoj listi HDZ, HSLS, HDS, HNS i HSU u 3. izbornoj jedinici

- Vidljiv je ogroman izlazak na izbore naših građana koji su utvrdili da je Andrej Plenković s nama kao suradnicima dobro vodio ovu Vladu i prema trenutnim rezultatima, Andrej Plenković ima ogromnu šansu ponoviti mandat i u sljedeće četiri godine ići u razvoj Republike Hrvatske u pravom smjeru - istaknuo je Štromar.

- Mi ćemo sigurno biti dio te nove Vlade i dalje ćemo se truditi da se sjever Hrvatske ne zapostavlja i da ima više nego što je ikad imao - dodao je.

- Siguran sam da ću biti saborski zastupnik, a treba vidjeti hoće li HDZ dobiti 4 ili pet mandata. Mislim da će ipak dobiti pet - rekao je Predrag Štromar.