Ništa od izleta na Veliku planinu, Splicke scene i predstave Prvi muževi se bacaju u vodu

| 13.3.2020. u 08:18h | Objavljeno u Aktualno

Hrvatsko planinarsko društvo „Ivančica“ Ivanec, kako doznajemo od Ivana Borovečkog, odgodilo je nedjeljni izlet na Veliku planinu u Sloveniji, koje ima već gotovo stotinu zaraženih, uglavnom zbog povratka sa skijanja u Italiji.   

Zbog novonastalih okolnosti izazvanih korona virusom, i ekipa Splicke scene odgodila je za večeras najavljenu predstavu u kinu Gaj u Varaždinu.

-Povrat za ulaznice kupljene online preko entrio.hr bit će automatski izvršen u roku od mjesec dana nakon planiranog početka događaja, dok se za ulaznice kupljene gotovinom na jednom od Entrio prodajnih mjesta mora poslati zahtjev za povrat na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. mail adresu, najkasnije u roku od mjesec dana nakon planiranog početka događaja. Napominjemo, povrat za ulaznice kupljene na prodajnom mjestu više nije moguće ostvariti na prodajnom mjestu, objašnjavaju.

Odgođena je i predstava Prvi muževi se bacaju u vodu, koje se također trebala izvesti u kinu Gaj 23. ožujka. Povrat novca je u Suvenirnici Varaždinskih vijesti za ulaznice koje su tu kupljene.