FOTO Čačić vatrogascima: Uz vas se naši građani osjećaju sigurno

M.P./Varaždinske vijesti | 3.8.2017. u 10:31h | Objavljeno u Aktualno

Varaždinski župan Radimir Čačić i njegov zamjenik Tomislav Paljak jutros su u Županijskoj palači primili tri desetine vatrogasaca, članova DVD-a Novi Marof, DVD-a Biškupec i Javne vatrogasne postrojbe grada Varaždina koji su od 9. do 16. srpnja u austrijskom Villachu sudjelovali na "Vatrogasnoj olimpijadi".

Muška B ekipa JVP-a Varaždin osvojila je drugo mjesto u kategoriji profesionalnih postrojbi B kategorije (stariji vatrogasci od 30 godina) i zlatnu medalju, muška B ekipa DVD-a Biškupec 12 mjesto od 32 odjeljenja i srebrnu medalju, dok su članovi muške mladeži DVD-a Novi Marof osvojili 17. mjesto od 41 odjeljenja i srebrnu medalju.

Župan je vatrogascima čestitao na uspjehu dodavši da su ostvarenim rezultatom pokazali što je danas vatrogastvo i što će biti sutra.

- Pokazali ste da ste spremni na izazove u budućnosti i uz vas se građani osjećaju sigurno - poručio im je Čačić.

XVI. međunarodno natjecanje vatrogasaca i XXI. međunarodno natjecanje vatrogasne mladeži na kojem su spomenute desetine osvojile odlična mjesta održano je u organizaciji Međunarodne zajednice vatrogasnih i spasilačkih službi (CTIF).

DSC 2289

DSC 2296

DSC 2301