Do 1. ožujka traje javno savjetovanje za nerazvrstane ceste za Hrašćicu i Varaždin Foto: Ilustracija/Arhiva VV

Do 1. ožujka traje javno savjetovanje za nerazvrstane ceste za Hrašćicu i Varaždin

VV | 4.2.2020. u 19:50h | Objavljeno u Aktualno

U razdoblju od 31. siječnja do 1. ožujka provodi se savjetovanje sa zainteresiranom javnošću povodom donošenja Odluke o popisu nerazvrstanih cesta na području Grada Varaždina – naselje Hrašćica i grad Varaždin.

Cilj provođenja savjetovanja sa zainteresiranom javnošću je upoznavanje javnosti s nacrtom Odluke o popisu nerazvrstanih cesta na području Grada Varaždina za naselje Hrašćica i grad Varaždin, a radi dobivanja mišljenja, primjedbi i prijedloga i eventualno prihvaćanja zakonitih i stručno utemeljenih prijedloga, primjedbi i mišljenja. Materijali i obrasci relevantni za savjetovanje kao i sam Nacrt odluke, nalaze se na web stranici Grada Varaždina, pod rednim brojem 12.

Svoje doprinose javnom savjetovanju moguće je dostaviti isključivo putem priloženog obrasca zaključno do 1. ožujka ove godine na adresu Grad Varaždin, Upravni odjel za komunalne poslove, urbanizam i zaštitu okoliša, Trg slobode 12, Varaždin, s naznakom „Odluka o popisu nerazvrstanih cesta na području Grada Varaždina – naselje Hrašćica i grad Varaždin“ ili na e-mail adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. također putem obrasca.