Pridružite se avanturi i upoznajte veliku europsku biciklističku rutu Amazon of Europe Foto: Ilustracija/Arhiva VV

Pridružite se avanturi i upoznajte veliku europsku biciklističku rutu Amazon of Europe

IHR/Varaždinske vijesti | 16.8.2020. u 15:33h | Objavljeno u Društvo
Ljekarne VŽŽ

- Pridružite nam se u avanturi i u subotu 22. kolovoza od 10 do 16 sati upoznajte dio velike europske biciklističke rute Amazon of Europe - pozivaju iz Turističke zajednice Varaždinske županije.

- Jedan od najljepših i netaknutih riječnih krajolika u Europi je tok rijeke Drave. Zajedno s brojnim partnerima iz Austrije, Slovenije, Mađarske, Hrvatske i Srbije surađujemo na projektu Amazon of Europe Bike Trail kako bi stvorili model održivog gospodarskog razvoja regije, a istovremeno očuvali jedinstvenu prirodnu baštinu. Rijeke su riznica velike biološke raznolikosti, okružene bogatom kulturnom baštinom i gostoljubivim ljudima - savršeno okruženje za biciklističku avanturu. Osim bicikliranja po dravskim neasfaltiranim putevima u dužini 17 kilometara, uz dva usputna zaustavljanja, prezentaciju aktivnosti na Dravi, kupanje i prekrasne vizure netaknute prirode, osigurali smo i obrok na Dravskim bazenima. Cijeli program je za sudionike besplatan - navode u TZ Varaždinske županije.
Broj sudionika je ograničen na 50, a prijave s imenom i prezimenom, kontaktom i godinom rođenja možete poslati na e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.. Povratno ćete primiti obavijest o raspoloživosti, kao i sve druge važne detalje.

Označeno u