ČESTITKA Međimurski župan Matija Posavec u 2021. godini poželio puno zdravlja, radosti i mira u svakom domu Foto: Međimurska županija

ČESTITKA Međimurski župan Matija Posavec u 2021. godini poželio puno zdravlja, radosti i mira u svakom domu

VV | 1.1.2021. u 10:00h | Objavljeno u Aktualno

U povodu nove, 2021. godine međimurski župan Matija Posavec stanovnicima Međimurske županije uputio je čestitku povodom nove, 2021. godine.

- U novoj godini vam prije svega želim dobro zdravlje, radost i mir. Želim da u nadolazeću godinu uđemo u duhu zajedništva, solidarnosti i optimizma, u duhu onih vrijednosti koje su nas spajale i očuvale proteklih mjeseci, pokretale i nosile kada je bilo potrebno. Iza nas je izazovna godina za koju vjerujem da je mnogima od vas, baš kao i nama, bila teška, koja je promijenila našu svakodnevicu, no i osvijestila nas o onome što je u životu doista bitno. Pozivam vas da 2021. godinu očekujete čuvajući lijepe uspomene s nadom u bolju budućnost - poželio je međimurski župan.

Navodi kako je siguran da Međimurci zajedničkim snagama možemo prebroditi svaki izazov, sljedeći primjer naših brojnih pojedinaca u obrazovanju, sportu, gospodarstvu, koji skromno, ali borbeno i jedinstveno, koristeći pruženu priliku, pokazuju svoju snagu i talent.

- Još jedan je to dokaz kvalitete naše Županije, koju karakterizirate vi, samozatajni, vrijedni ljudi, vaše ideje i trud, kojima svakodnevno činite našu zajednicu boljom.

Svima vama, svim Međimurkama i Međimurcima, svim stanovnicima naše Županije, od srca želim da 2021. godina ispuni vaše želje i nade te unese zdravlja i mira u svaki međimurski dom - poručio je.