Budimo grad: Očaj i pokušaj skretanja pažnje javnosti, zbog još jedne korupcijske afere

| 21.7.2022. u 10:09h | Objavljeno u Aktualno

Župan Anđelko Stričak se na prošloj skupštini Varaždinske županije osvrnuo na pitanje transparentnosti rada Varaždinske županije kao i financijska izvješća određenih političkih opcija u županiji te se teško oborušio na Budimo grad.

- Oni za sebe vele "Budimo grad nije stranka, nije društvo, niti klub, okupili smo se u platformu”. Znači u Hrvatskoj sve udruge, trgovačka društva, obrti, OPG-ovi, svi moraju podnijeti izvješća, osim najtransparentnijih. Budimo grad. Naravno da očito imaju razloga zbog čega ne podnose financijska izvješća. Naravno da se postavlja pitanje tko ih financira? Možda iza svega stoji neka narkomafija, s obzirom kad vidim tko je špica te ekipe, Budimo grad. Neki Šileci koji su imali diskoteke, diskače dolje kod varaždinskih bazena. A ti diskači, kad su radili, tamo je droga tekla u potocima - ustvrdio je Stričak jučer, a danas je stigao odgovor platforme Budimo Grad kojeg potpisuje Dubravka Novak. Priopćenje prenosimo u cijelosti:

"U očaju i pokušaju skretanja pažnje javnosti, zbog još jedne korupcijske afere u kojoj, ovaj puta, europski istražitelji hapse njegove donedavne "pajdaše", župan Stričak našao je vremena ponovno se, pomalo susramno doduše, baviti PBG.

Mi nemamo ništa protiv, baš naprotiv, jer ispod jarkog sunca sve netransparentnosti i mase korupcijskih afere njegove pravomoćno osuđene stranke, on vjerojatno teško može vjerovati da netko, u ovom slučaju PBG, nema ni namjeru, ni razlog išta skrivati.

U cijeloj besmislenoj tiradi gluposti, koje je izgovorio, jedino što je istinito je činjenica da financijska izvješća, iz vrlo objektivnih, ali potpuno privatnih okolnosti, nisam predala na vrijeme. Učinit ću to u najskorijem roku.

Kako bi jasno ilustrirali sve te silne "narkodilere" o kojima je danas fantazirao, šaljem izvod za oba računa čija sam nositeljica kao gradska vijećnica i nositeljica liste."

InkedIzvod_1.jpg

InkedIzvod_2.jpg

InkedIzvod_3.jpg

Izvod_4.jpg