Situacija nakon koje je postignut drugi gol domaćeg sastava za pobjedu Zelengaja nad Podravinom od 2:1 Foto: Dražen Novosel

Zelengaj u županijskom derbiju bolji od Podravine, poraz Plitvice u Slakovcu

| 14.4.2018. u 20:47h | Objavljeno u Sport

U današnjim susretima 20. kola Četvrte nogometne lige Čakovec - Varaždin županijski derbi odigran je u Kučanu Donjem gdje je momčad Zelengaja s 2:1 pobijedila Podravinu.

U susretu bez žutih kartona, gosti su poveli u 21. minuti golom Nikole Valjka, a domaćin je smanjo u 71. minuti golom Nikole Gudasića. Gol za pobjedu Zelengaja od 2:1 bio je autogol Siniše Vađuneca u 83. minuti nadmetanja.

U Slakovcu je domaća Sloboda pobijedila Plitvicu iz Gojanca 2:1, poluvrijeme 0:0,a gol za momčad iz Gojanca i to vodeći na susrertu, postigao je Jošua Horvat u 52. minuti nadmetanja.

U preostalim današnjim susretima Polet i Dinamo odigrali su bez pobjednika 2:2, a bez pobjednika je završila i utakmica između Rudara i Međimurca, gdje je rezultat bio 1:1.

Sutra od 10 sati Čakovec će biti domaćin Jalžabetu, a od 16 sati i 30 minuta Nedeljanec će na svom terenu dočekati Nedelišće,Novi Marof će ugositi Pušćine, a Bednja će u Beletincu igrati protiv Mladost Kometa.