Zelengaj je zasluženo pobijedio Jalžabet u županijskom derbiju

Zelengaj Jalžabetu nanio treći poraz zaredom, Plitvica petardom ispratila Graničar, bod Varteksu

| 10.4.2016. u 18:08h | Objavljeno u Sport

Golom Ivana Martineza u 63. minuti susreta Zelengaj je danas na svom terenu u županijskom derbiju, u sklopu 21. kola Međužupanijske nogometne lige Čakovec Varaždin, pobijedio Jalžabet 1:0, kojemu je to treći uzastopni poraz.

- Domaćini su više htjeli pobjedu, bili su konkretniji i zasluženo pobijedili. Nakon duljeg vremena bili smo kompletni, no pretrpjeli smo treći poraz zaredom i nakon sastanka vidjeti što i kako dalje - rekao je predsjednik Jalžabeta Matija Pavliček.

Plitvica je na svom terenu u Gojancu rezultatom 5:1 pobijedila Graničar iz Kotoribe. Tri je gola postigao Karlo Kocijan, a dva Jošua Horvat
- Nastavili smo dobru igru iz prošlog kolau Svetom Martinu na Muri. Bili smo bolji i zasluženo pobijedili. Imali smo još dosta prilika za gol, ali nismo sve pogodili, ali je realizacija puno bolja nego u prijašnjim susretima. Utakmica je bila mirna, bez grubih startova, a  gledatelji su mogli uživati u igri i golovima - kazao je trener Plitvice Miro Pomper.

Novi Marof je na svom terenu izgubio od Međimurca 3:0, poluvrijeme 1:0, a Varteks je osvojio bod u Pušćinama odigravši s domaćinom 1:1, što je bio i rezultat nakon prvih 45 minuta. Varteks je došao u vodstvo u 5. minuti golom Mihaela Kolarića, a domaćin je izjednačio minutu kasnije.