Zanimljivi mečevi u sklopu 8. kola Pikado lige Varaždinske regije

| 17.12.2017. u 13:10h | Objavljeno u Sport

Odigrano je uzbudljivo 8. kolo pikado lige Varaždinske regije. Susret između Inporiuma i Pancha protekao je u rezultatskoj neizvjesnosti do samog kraja, a u prilog tome idu rezultati setova 21-21, te je pobjednik odlučen nakon igre parova. Mirnu ruku u završnici susreta imali su par Benčić-Kefelja, koji su Inporiumu donijeli pobjedu rezultatom 9-8 protiv para Prekrit-Muršić.

Sombrero je na gostovanju kod Ivanečkog pikado kluba ostvario svoju prvu pobjedu rezultatom 10-6. U susretima B lige također nije nedostajalo dobrih igara i rezultatskih uzbuđenja. Petak 13-ti sačuvao je prednost domaćeg terena i pobijedio Tip Top rezultatom 10-6. Barfly OVB ostvario je važnu pobjedu na gostovanju kod Lovca rezultatom 7-9.

Dobru igru u gostima prikazala je i ekipa Kugle protiv Poleta ostvarivši pobjedu rezultatom 4-12. Đekson's Five-u potpuno je svejedno ako su gosti ili domaćini, a ovog puta nastradala je ekipa Oktana 3 rezultatom 1-15.

U A ligi u vodstvu je Inporium s 23 boda, ispred Pancha, koji ima 13 bodova, a u B ligi prva je ekipa Đekson's Five s 24 boda, ispred Tip Topa i Barfly OVB sa 17 bodova.