Zadrugar s 5 golova ispraćen iz Nedelišća, županijski derbi sutra na igralištu Zelengaja

| 9.4.2016. u 18:02h | Objavljeno u Sport

U sklopu 21. kola u Međužupanijskoj nogometnoj ligi Čakovec - Varaždin momčad Zadrugara je danas u Nedelišću od istoimenog domaćina izgubila rezultatom 5:1, poluvrijeme 4:0. Po dva gola za domaćina postigli su Tomislav Levačić i Nino Vizinger.Gol za Zadrugar postigao je Karlo Kolak u 90. minuti nadmetanja.

- Odigrali smo najlošije poluvrijeme u polusezoni i primili u tom periodu utakmice čak četiri gola, bez obzira što smo bili dorbi u drugom dijelu i imali čak i više igre, jer je domaćin bio siguran u pobjedu i nije toliko žustro išao prema našem golu. Čestitke domaćinu, a mi se okrećemo sljedećem susretu - rekao je nakon utakmice trener Zadrugara Danijel Kolak.

Polet je na svom terenu u Svetom Martinu na Muri izgubio od Mladost Kometa 2:1, a Centrometal, je na svom terenu pretrpio poraz od vodećeg Rudara iz Murskog Središća 2:1.

Preostale utakmice 21. kola igrat će se sutra od 16 sati. Plitvica će u Gojancu ugostiti Graničar(K), županijski derbi odigrat će u Kućanu Donjem između Zelengaja i Jalžabeta, Novi Marof će biti domaćin Međimurcu, Pušćine će ugostiti Varteks, a Naprijed Slobodu(S).