Vucković i Harambašić osvojili rekreativnu disc golf ligu Varaždin Foto: Lagoda Disc Golf

Vucković i Harambašić osvojili rekreativnu disc golf ligu Varaždin

Varaždinske vijesti | 12.4.2023. u 17:30h | Objavljeno u Sport

Kroz 10 kola, igranih od 14. rujna do 4. travnja, u rekreativnoj disc golf ligi Varaždin sudjelovalo je ukupno 42 igračice i igrača, a svako kolo igralo se u formatu od dvije runde po 9 staza utorkom u poslijepodnevnim satima.

U Mix kategoriji, odnosno među iskusnijim disc golferima, pobjedu je odnio Aki Vucković koji je do posljednjeg kola bio u tijesnoj borbi s Aleksandrom Sudžukovićem, osvjačem prethodne dvije sezone lige. U konačnici je Aki pokazao više smirenosti u zadnjem kolu i odnio bodove potrebne za osvajanje lige. Sudžuković je završio kao drugi, dok je treće mjesto pripalo Dinku Šimencu.

U početničkoj kategoriji je Dino Harambašić osigurao titulu i prije posljednjeg kola pa ovdje nije bilo velike neizvjesnosti do samog kraja. Antonio Grigić je završio kao drugi, dok je Ani Rob pripalo treće mjesto.

Vrijedan spomena za prošlu sezonu je i jedini "as", odnosno pogodak u koš iz početnog bacanja, sezone kojeg je u 4. kolu postigao Vanja Brozović.

Nova sezona lige započela je u utorak 11. travnja, a igrat će se kroz sedam kola i to utorkom s početkom u 17:30 sati.

Kako ova liga ima i promotivni karakter, iz Disc golf kluba Lagoda pozivaju sve koji bi željeli isprobati disc golf da im se jave ( Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili 0981936437 ) te da dođu na neko od narednih kola gdje će naučiti osnove igre i okušati se u ovom lijepom rekreativnom sportu.

disc_golf_rekreativna_liga_varazdin_12042023_3.jpg

disc_golf_rekreativna_liga_varazdin_12042023_4.jpg

disc_golf_rekreativna_liga_varazdin_12042023_2.jpg

disc_golf_rekreativna_liga_varazdin_12042023_1.jpg