Marin Ranteš (lijevo) s Denisom Mladenovićem i Zlatanom Avarom postavio kamen temeljac na budućem mjestu novog BMX parka Foto: Krešimir Đurić

VIDEO, FOTO: Najavljen početak radova na BMX parku, najavljeno i natjecanje za proljeće 2019.

| 15.11.2018. u 18:21h | Objavljeno u Sport

Danas u 14 sati u Parku mladih u Varaždinu postavljen je temeljni kamen za budući Skate BMX park čija će gradnja uskoro početi. Temeljni kamen imao je čast postaviti najbolji svjetski vozač BMX-a Marin Ranteš, čija je bila inicijativa da se krene s izgradnjom BMX parka u Varaždinu.

- Idemo u rekonstrukciju i obnovu postojeće skate rampe, naime, javilo nam se poduzeće LTM skate gradnja koja je napravila rampu prije 15 godina i ponudili su se da će besplatno napraviti i sponzorirati sve potrebne sanacije, a na novom dijelu ćemo napraviti novu veliku rampu koja će biti predviđena i opremljena za profesionalna natjecanja u ekstremnim sportovima. To će raditi dečki koji su napravili rampu za Pannonian challenge u Osijeku i to će ujedno biti druga najveća rampa u Hrvatskoj. Nadamo se da će to biti gotovo do travnja jer bi već u svibnju mogli imati i prvo natjecanje - rekao je Denis Mladenović, stručni suradnik ZSUGV-a.

 

Video sadržaj
Galerija slika