Veldin Karić još nije sprema za igračku mirovinu

Veldin Karić u 45. godini postao igrač četvrtoligaša Varteksa

| 30.7.2018. u 21:33h | Objavljeno u Sport

Dok su brojne njegove kolege s nogometnih travnjaka već odavno “okačili kopačke o klin”, on se ne predaje. U 45. godini života,Veldin Karić, jedan od najboljih igrača nekadašnjeg prvoligaša Varteksa ponovno je došao u redove Bumbara. Karić je ovih dana potpisao za Varteks, i to kao igrač!

Karić će biti idealna protuteža mladosti u redovima Bumbara, s obzirom da su se seniorskoj momčadi ovih dana priključili i igrači iz mlađih kategorija, a njegovo iskustvo igranja velikih utakmica u Hrvatskoj i inozemstvu zasigurno će se pozitivno odraziti i na rezultate Varteksa.

Karić je karijeru započeo u Željezničaru 1992. godine, nakon kojeg je igrao za klubove poput Marsonije, Vojvodine, Torina i Lugana, da bi svoj procvat karijere dosegnuo u tadašnjem prvolligašu Varteksu, za koji je igrao od 1997. do 2004. godine i stekao kultni status među navijačima, prije nego je prešao u redove Dinama iz Zagreba.

Upisao je i tri nastupa za reprezentaciju, okušao se i kao trener Drave iz Kuršanca, ali još uvijek nije spreman za igračku mirovinu i to će dokazati već u pripremnim utakmicama, kada se očekuju njegovi prvi nastupi.

Označeno u