Ivan Kos, predsjednik Hajduka, potpisuje ugovor o suradnji Foto: Martin Novosel

Varteks i Hajduk potpisali ugovor o suradnji između dvaju klubova

| 27.6.2017. u 14:06h | Objavljeno u Sport

Danas je na stadionu Varteksa u Zagrebačkoj ulici potpisan ugovor o suradnji između budućeg trećeligaša NK Varteksa i jednog od dva najveća hrvatska kluba na ovim prostorima HNK Hajduka. Ovaj ugovor o suradnji koji će se uglavnom baviti razvoju mladih igrača potpisali su predsjednik Varteksa Vedran Šalamun i predsjednik Hajduka Ivan Kos.

- Sretan sam i ponosan što mogu biti ovdje s našim prijateljima iz Nogometnog kluba Varteks i da stupamo u potpisu i formaliziranju naše sportske suradnje i samo potvrđujemo i nastavljamo ono što smo počeli raditi, a to je suradnja na svim segmentima kako bi unaprijedili primarno naše nogometne škole - napomenuo je Kos.

- Nama je velika čast, ali isto tako velika obaveza da surađujemo s Hajdukom i svjestni smo da moramo podići naš klub na jednu višu razinu. Cilj naše suradnje se bazira na najmlađim kategorijama i zahtjevat će kvalitetnu infrastrukturu koju ovaj grad ima te stručan i educiran kadar i mislim da sa ispunjenjem ta dva uvjeta već stvaramo jedan zdravi sportski sustav - rekao je Šalamun.

Nakon potpisa ugovora, oba kluba su razmjenila prigodne svečane dresove u bojama svojih klubova.

NK Varteks 1

NK Varteks 3

NK Varteks 10

NK Varteks 11

NK Varteks 13

Označeno u