Nakon neriješenog susreta s Vukovarom 1991 Varteks će danas pokušati do bodova protiv momčadi iz Slavonskog Broda Foto: Dražen Novosel

Varteks danas na stadionu Sloboda dočekuje Marsoniju

| 18.3.2018. u 09:27h | Objavljeno u Sport

Varteks je u proljetni dio sezone u Trećoj HNL Istok ušao ovog četvrtka remijem 1:1 protiv Vukovara na stadionu Varteksa, a već ih danas očekuje 17. kolo u sklopu kojeg dočekuju Marsoniju iz Slavonskog.

Bumbari optimistično dočekuju goste iz Slavonskog Broda, protiv kojih će pokušati uzeti sva tri boda i tako preskočiti na tablici Croatiu Đakovo, koja im trenutno bježi za dva boda, a ovog vikenda igra protiv drugoplasiranog Bedema i tako otvara priliku Bumbarima za napredovanje na ligaškoj tablici.

Ovo će biti drugi susret Varteksa i Marsonije u sezoni, jer su već na početku prvenstva odmjerili snage, a u tom susretu su uspješniji bili domaćini iz Slavonskog Broda i slavili s 3:1, stoga je za očekivati da je pred Bumbarima još jedna teška utakmica.

Svjestan je toga i trener Varteksa Antun Jukić, no optimizam ulijevaju igrači koje je Varteks doveo u zimskom prijelaznom roku,a koji su se kroz pripremne utakmice pokazali kao vrijedna pojačanja postojećem timu. U sastav za utakmicu s Marsonijom vraćaju se Sušac, Kukec, Novoselec i Kuhar, dok zbog ozlijede još uvijek nedostaju Spasić i Sokser, a zbog tri žuta kartona nedostajat će i Drožđek.

Utakmica Varteksa i Marsonije igrat će se se danas u 15 sati na stadionu Slobode, a iz kluba pozivaju sve navijače i simpatizere kluba da podrže dečke u lovu na nova tri boda.

Svi koji su kupili ulaznicu za utakmicu s Vukovarom 1991, uz njeno predočenje, ostvaruju popust za utakmicu s Marsonijom, pa će ih ulaznica za 17. kolo tako koštati samo 10 kuna.