Varaždinski Starr domaćin PH u stolnom tenisu za veterane

| 10.4.2017. u 14:44h | Objavljeno u Sport

U sportskoj dvorani LifeClass terme Sveti Martin održano je Prvenstvo Hrvatske u stolnom tenisu za veterane, u organizaciji varaždinskog STK Starr.

U pojedinačnom djelu prvenstva igralo se u četiri muške i jednoj ženskoj kategoriji. U kategoriji muški od 40 do 50 godina prvo mjesto osvojio je Rinaldo Jurinec, drugo Kristijan Kovačić, a treća Dean Lajtman i Danko Šimon. U kategoriji muški od 50 do 60 godina prvi je bio Nikola Kašić, drugi Tomislav Koprivec, a treći Božimir Petrović i Josip Pelin.

U kategoriji muški od 60 do 70 godina prvo mjesto osvojio je Vinko Legin, drugo Đuro Paher, a treća Damir Horvat i Stanko Sović. U kategoirji iznad 70 godina prvo mjesto osvojio je Željko Glad, drugo Esad Ahmetović i treće Kruno Ječmenjak.

Stolnotenisačice su igrale u jednoj kategoriji a prvo mjesto osvojila je Sunčica Martinec, drugo Željka Sirc-Podgorelec, a treća Vesna Wrana i Ivana Medvedović.

U igri parova igrane su tri kategorije, dvije muške i jedna ženska. U muškoj kategoriji od 40 do 60 godina prvo mjesto osvojio je par Jurinec/Kovačić, drugo Megla/Koprivec, a treća Borovec/Adnročec i Kašić/Petrović.

U muškoj kategoriji iznad 60 godina prvo mjesto osvojili su Legin/Pozenec, drugo Paher/Ječmenjak, a treća Ahmetović/Glad i Horvat/Oporčić.

U ženskoj kategoirji prvo mjesto osvojile su Zver/Wrana, drugo Vidović/Medvedović a treće Podgorelec/Toplek.