Varaždinski Cheerleading klub Bravo iz Slovenije donio četiri medalje

| 20.3.2018. u 19:18h | Objavljeno u Sport

Cheerleading klub Bravo donio je 4 medalje s međunarodnog Frogs cheer natjecanja u Sloveniji. Frogs cheer cup je natjecanje koje se održava već jedanaest godina, a na ovogodišnjem je sudjelovalo čak 1300 natjecatelja iz Slovenije, Austrije, Mađarske i Hrvatske.

Izvrsna organizacija, nevjerojatna atmosfera navijanja i veselja doprinijela je da i Varaždinke izvedu svoje koreografije energično i tehnički precizno. U kategoriji junior individual Saša Zgrebec osvojila je drugo mjesto.

Juniorke su u kategoriji stuntova (grupa od 4-5 djevojaka) također osvojile drugo mjesto dok su seniorke u stuntu bile treće. Najmlađe cheerleadersice Bravo Candies su također bile na tronu. U kategoriji devet klubova osvojile su treće mjesto.

- Ovo je veliki uspjeh naših sportašica na međunarodnom natjecanju. U tako velikoj konkurenciji dobiti i jednu medalju bio bi uspjeh. Ovo nam je motiv za daljnje treniranje i velike pripreme jer nas u svibnju očekuje otvoreno prvenstvo Njemačke. Na natjecanje u Botrop dolaze cheerleaderi iz cijele Europe i procjenjuje se da će ih biti pet do šest tisuća - poručila je profesorica Dunja Ščapec.