Ana Mukić a dva je turnira slavila u parovima i igrala polufinala pojedinačno

Varaždinska tenisačica Ana Mukić sjajna na turnirima u Koprivnici i Zagrebu

| 21.6.2017. u 13:47h | Objavljeno u Sport

Protekla dva vikenda na terenima Teniskog kluba Koprivnica i TK HTK Mladost Zagreb, održani su turniri visokog četvrtog ranga kategorije do 16 godina - U16, i sedmog rang kategorije do 18 godina - U18 iz kalendara Hrvatskog Teniskog Saveza za juniore i juniorke.

U konkurenciji juniorki, petnaestogodišnja varaždinska tenisačica Ana Mukić je odličnom igrom izborila polufinale pojedinačno, te osvojila parove u Koprivnici, a u Zagrebu je na turniru do 18 godina također igrala polufinale pojedinačno i osvojila turnir parova.

Tako je Ana Mukić pred izazove koji slijede, a to su turniri iz serije Tennis Europe i ITF, prezentirala sjajnu formu koja bi trebala kulminirati krajem godine, kada se planira odlazak u SAD, gdje ima pozivnicu teniske akademije Nicka Bollettieria, i odigravanja nekoliko turnira.

Treba napomenuti da su turniri bili odlično posječeni, te da je, posebno u Koprivnici, sve bilo na iznimno visokom organizacijskim nivou. Ana Mukić potvrdila je svoj talent, a uz marljiv i stručan rad, kako nje, tako i njezinih trenera prof. Hrvoje Šipuša i prof. Marka Pučeka, od nje se u budućnosti očekuju odlični rezultati.