Tihomir Hunjak bio je drugi u prvom izdanju natjecanja Foto: facebook

Varaždinac Tihomir Hunjak drugi na Ožujsko ribičkom kupu

| 24.8.2016. u 12:28h | Objavljeno u Sport

Član ekipe Varaždin Interland VDE Tihomir Hunjak osvojio je drugo mjesto pojedinačno s ulovljneih 2 600 grama, na prvom izdanju Ožujsko ribičkog i fiš kupa.  Veliko finale ovog natjecanja održano je na popularnoj osječkoj šetnici uz Dravu, tzv. Promenadi.

Natjecanje je počelo 2. srpnja u Vinkovcima, nastavilo se u Varaždinu, Svetoj Mariji i Vukovaru, a skupilo se ukupno 58 ekipa, odnosno 232 ribiča. U veliko finale u Osijeku ušlo je najboljih 17 ekipa. Paralelno s ribičkim natjecanjem ukupno 60 ekipa, odnosno 120 natjecatelja, borilo se za titulu najboljeg majstora fiša. A u finale u Osijeku, ušlo je 18 ekipa.

Bogate nagrade, sjajna atmosfera obilježila je ovo natjecanje, a prvoplasirana ekipa u ribolovu ponijela je kući 10.000 kuna, dok su najbolji u fišu osvojili 5.000 kuna. Dijelili su se i pehari i medalje, a najbolje ekipe su ponijele kući i prijelazni pehar koji će dogodine uručiti novim pobjednicima.

Uz to tvrtka Interland osigurala je vrlo bogate i vrijedne nagrade koje je osvojilo 15 prvoplasiranih pojedinaca, a osim toga nagrade Interlanda dobile su i prve tri ekipe na svakom od 4 izlučna natjecanja.

U ribolovu pojedinačno član ekipe Varaždin Interland VDE Tihomir Hunjak osvojio je drugo mjesto, s 2 600 grama, a prvi je bio Dragutin Peter član ŠRK Klen PPU Goričanec, s 3290 grama, a na trećem je mjestu natjecanje okončao Zlatko Kobašević s 1145 grama, član ekipe Karas Rokovci Andrijaševci.

Član Varaždin Interlanda VDE Tihomir Hunjak bio je prvi u sektoru A, u kojem je Ivica Bonino Hasan zauzeo treće mjesto, a Zoran Posavec zauzeo je drugo mjesto u sektoru B.

Ekipno su prvi bili članovi Bačica-ELDA Xtra baits, drugi Virovi Bošnjaci a treći ORŠK Osijek.