Josip Golubar bio je među boljima u sastavu Varaždina u srijedu kada je svladano Dugopolje 1:0 Foto: Krešimir Đurić

Varaždin od 15.30 sati protiv Hajduka II očekuje nastavak pozitivnog niza

| 17.3.2018. u 09:07h | Objavljeno u Sport

U sklopu 22. kola u Drugoj HNL momčad Varaždina će danas na stadionu Varteksa ugostiti drugu momčad Hajduka. Bit će to treća uzastopna utakmica varaždinskog drugoligaša na domaćem terenu u proljetnom dijelu prvenstva,  a nakon dvije dosadašnje pobjede nad Solinom (2:0) i Dugopoljem (1:0) i danas se očekuje nova pobjeda momčadi Maria Kovačevića.

Zbog ozljeda u sastavu neće biti Mezge i Brlečića, a zbog bolesti upitni su Prahić i Klepač. Druga momčad Hajduka nalazi se na šestom mjestu s 27 bodova, dok je Varaždin peti s 33 boda što znači da će i u četvrti utakmicu u proljetnom dijelu prvenstva igrati na domaćem terenu.dA

- Drago mi je da smo osnovni cilj, da budemo među prvih šest sastava prije posljednjeg, trećeg kruga prvenstva, ostvarili prije posljednjeg kola, a posebno zbog naših navijača veseli da ćemo jednu utakmicu više igrati kod kuće. Što se tiče Hajduka to je ekipa koja možda igra i najljepši nogomet u drugoj ligi. Neopterećeni su, školovani igrači, dobra momčad, a protiv drugoplasirane Gorice u prošlom kolu su dominirali. Žele se nametnuti, i ostavljaju dosta prostora iza, a nama bi to trebalo odgovarati. Morat ćemo biti još čvršči i kompaktniji u sredini, jer za razliku od drugih ekipa Hajduk igra drugačiji sustav. Siguran sam da će današnji susret biti dobar za gledatelje i pozivam naše navijače da nas ponovno podrže, a nadam se da ćemo se na kraju veseliti - naglasio je trener Varaždina Mario Kovačević.