Detalj s prošlogodišnjeg susreta Foto: VV arhiva/Ilustracija

Policajci se u subotu s motoristima natječu u vožnji

M.P./Varaždinske vijesti | 12.4.2018. u 20:30h | Objavljeno u Crna kronika

Na poligonu AutoškoleCrnković“ u Varaždinu, Kučanska ulica 19, Policijska uprava varaždinska u suradnji s Autoškolom „Crnković“, Stanicom za tehnički pregled „Autoservisni centar“ d.d. i „Brzim medijima“ u subotu, 14. travnja, organizira susret s predstavnicima i članovima moto klubova koji djeluju na području Varaždinske županije.

S početkom u 10 sati predviđeno je održavanje sastanka predstavnika Policijske uprave varaždinske i moto klubova o stanju sigurnosti u cestovnom prometu i organizaciji moto susreta tijekom 2018. godine. Nakon sastanka predviđen je blagoslov motociklista (kapelan Policijske kapelanije PU varaždinske vlč. Ivica Horvat) te natjecanje u poznavanju prometnih propisa i vožnji spretnosti policijskih službenika motociklista i članova moto klubova.

Tijekom susreta svim vozačima bit će omogućen besplatni tehnički pregled motocikla. Po završetku natjecanja uslijedit će uručenje diploma i nagrada za najbolje natjecatelje te druženje uz prigodni domjenak.

- S ciljem podizanja stanja sigurnosti motociklista i mopedista u prometu, kao i smanjenja stradavanja navedene kategorije sudionika u prometnim nesrećama, pozivamo sve vozače motocikla i mopeda, da se svojim odazivom uključe u preventivne aktivnosti - navode iz policije.

Označeno u