Karlo Težak nakon dva uzastopna poraza nada se pobjedi Varaždina u današnjem susretu Foto: Dražen Novosel

Varaždin dočekuje Sesvete, a Karlo Težak očekuje pobjedu i tri boda

| 17.11.2018. u 08:22h | Objavljeno u Sport

Nogometaši Varaždina će danas u sklopu 13., posljednjeg jesenskog kola u Drugoj HNL na stadionu Varteksa ugostiti momčad Sesveta. Varaždin je trenutačno na 4. mjestu tablice s 19 bodova, dok su Sesvete petoplasirane sa 17 osvojenih bodova.

- Sesvete su malo lošije ušle u prvenstvo, ali su digle formu i u posljednjem su susretu pobijedili su Kustošiju 3:0, što im je bila možda najbolja utakmica do sada. Nakon dva poraza zaredom danas očekujemo pobjedu i bilo bi dobro da polusezonu završimo pobjedom i odemo na odmor sa zadovoljstvom - rekao je igrač sredine terena varaždinske momčadi Karlo Težak, koji će biti u konkurenciji za sastav.

Zbog tri žuta kartona u momčadi Varaždina danas neće biti Golubara, Črnko je počeo s radom, ali još se nije uključio u pravi trenažni proces, Miklić je dobio udarac u Šibeniku i također ga neće biti u kombinacijama za sastav, a neće biti ni Glavice zbog ozljede. Bamidele se zbog povišene tjelesne temperature tek jučer uključio u trening i tek treba vidjeti hoće li konkurirati za sastav.

Susret između Varaždina i Sesveta počet će u 13 sati i 30 minuta.


Parovi 13. kola

17.11. u 13.30   Dugopolje - Solin, HNK Hajduk II - Lučko, Kustošija - BSK, Varaždin - Sesvete, GNK Dinamo II - Šibenik s.d.d., Osijek II s.d.d. - Hrvatski Dragovoljac, Zadar s.d.d. - Međimurje.