Dario Jertec će i sljedeće sezone nositi dres Varaždina

Varaždin 28. srpnja igra s prvakom Saudijske Arabije trenera Zorana Mamića

| 16.7.2016. u 12:44h | Objavljeno u Sport
Ljekarne VŽŽ

Uprava varaždinskog nogometnog trećeligaša dogovorila je prijateljsku utakmicu s višestrukim prvakom Saudijske Arabije, klubom Al Nassr FC koji se nalazi na pripremama u Svetom Martinu na Muri.

Inače riječ je o klubu kojeg trenira donedavni trener Dinama Zoran Mamić, koji je u lipnju s Al Nassrom potpisao jednogodišnji ugovor. Utakmica će se odigrati 28. srpnja s početkom u 19 sati na stadionu Varteksa.

Al Nassr je klub koji je osnovan 24. listopada 1955. godine i dolazi iz glavnog grada Ryadha u kojem živi preko sedam milijuna ljudi. Klub je osam puta osvajao saudijsku Premier ligu, a Zoran Mamić nije prvi Hrvat na klupi tog saudijskog kluba jer je u 2011. godini glavni trener bio Dragan Skočić, bivši trener Rijeke, a 2008. godine trener je bio također Riječanin Rodion Gačanin.

Što se tiče momčadi Varaždina u srijedu će, pod vodstvom trenera Miljenka Telebara, početi pripreme za novu sezonu, Uprava kluba je do sada uspjela dogovoriti suradnju za novu sezonu s Ivanom Režićem, Nikolom Šafarićem, Ivanom Conjarom, Dariom Jertecom i Lukom Jagačićem, a razgovara se s još nekoliko igrača, koji bi se u srijedu mogli pojaviti na početku priprema.

Želja je nove klupske uprave stvoriti preduvjete da momčad Varaždina završi sezonu u Trećoj HNL Istok na prvom mjestu i ostvari plasman u Drugu hrvatsku nogometnu ligu.