Momčad Jalžabeta koja je počela susret pretkola Kupa u Biogradu na Moru

Utakmica Jalžabeta i Hajduka u izravnom televizijskom prijenosu

| 15.9.2016. u 15:13h | Objavljeno u Sport

U srijedu 21. rujna na rasporedu su utakmice šesnaestine finala nogometnoga Kupa Hrvatske. Trećeligaš Varaždin na svom će stadionu ugostiti koprivnički Slaven Belupo, dok će četvrtoligaš Jalžabet u svom Sportskom centru dočekati splitski Hajduk. Obje će utakmice početi u 15.30 sati.

Dolazak Hajduka u Sportski centar u Jalžabetu povijesni je dan za tamošnji klub i općinu. Za susret je pušteno u prodaju 2.000 ulaznica, tribina je odmah rasprodana, a ostalo je još malo ulaznica za stajanje.

Očekujemo velik broj navijača, a dogovoreno je da će se utakmica izravno prenositi u programu Hrvatske nogometne televizije, što će biti velika reklama za klub i općinu. Igrači jedva čekaju taj susret, što je i normalno, jer pitanje je kada će netko od njih više imati priliku igrati protiv Hajduka. Nadamo se što boljem rezultatu iako ne očekujemo da ćemo pobijediti Hajduk, ali činjenica je da puno bolje odigramo protiv jačih suparnika, samo da naši igrači ne izgore u prevelikoj želji – naglasio je predsjednik Jalžabeta Matija Pavliček.