Dražen posavec, predsjednik Udruge nogometnih delegata varaždinskog ŽNS-a Foto: Dražen Novosel

Udruga nogometnih delegata varaždinskog ŽNS-a treba nove članove

| 10.2.2018. u 09:16h | Objavljeno u Sport
Ljekarne VŽŽ

Udruga nogometnih delegata varaždinskog ŽNS-a treba nove članove, moglo se to,među ostalim, čuti na sinoćnjoj redovnoj godišnjoj izvještajnoj skupštini te Udruge, koja je održana u prostorijama varažinskog ŽNS-a.

Kako je istaknuo predsjednik Udruge nogometnih delegata Dražen Posavec udruga broji 41 člana, od kojih je 37 redovni, a četiri su počasna člana. Prošle su godine preminula dva dugogodišnja i počasna člana Josip Puljić i Josip Piskač, a početkom prošle godine u članstvo su primljeni Marinko Ćosić i Milan Bubnjar, koji su uvršteni na liste delegata za Županijske nogometne lige. 

- Sredinom prošle godine Izvršni je odbor Udruge donio odluku o raspisivanju natječaja za primanje novih čanova, no, na žalost, nije bilo odaziva što nam daje dodatnu obvez da pokušamo u naše redove dovesti veći broj kvalitetnih delegata - naglasio je Posavec.

Posljednjeg dana 2017. godine na žiro računu udruge bilo je 4 604 53 kune, s obzirom da su ukupni prihodi tijekom prošle godine iznosili 11 462,35, dok su rashodi bili 6 857,82.
und_1.jpg

 

und_2.jpg

und_3.jpg

und_4.jpg

und_5.jpg