Učinkoviti strijelci u utakmicama bez rezultatskog značaja

| 11.6.2016. u 20:11h | Objavljeno u Sport

Odigrano je posljednje,30. kolo u Međužupanijskoj nogometnoj ligi Čakovec - Varaždin. Momčad Jalžabeta osvojila je bod u Murskom Središću odigravši s domaćin drugoplasiranim sastavom Rudara 1:1, što je bio rezultat i nakon prvog dijela. Poveo je Jalžabet u 20. minuti golom Roka Horvatića, a izjednačio je Nikola Šoltić u 43. minuti nadmetanja.

Momčad Novog Marofa pobijedila je u Prelogu domaći Mladost Komet 2:1, poluvrijeme 1:0 za domaćina. Gosti su u Prelog doputovali sa samo 11 igrača. Povela je Mladost golom Roberta Jambrovića u 19. minuti, a u posljednjih 10 minuta susreta golove za Novomarofčane postigli su Matija Janović u 81. i Mislav Sakač u 83. minuti nadmetanja.

U Pušćinama su istoimeni domaćin i Zelengaj odigrali bez pobjednika 4:4, poluvrijeme 2:1. Golove za goste postigli su Ernest Horvat, Matija Soldatek, Dražen Peharda i Valentino Mlakar. U Cirkovljanu je domaćin Naprijed pobijedio Plitvicu iz Gojanca 4:2, pouvrijeme 1:1. Golove za goste postigli su Karlo Kocijan i Dario Horvat.

U Hrastovskom su domaći Zadrugar i Međimurec odigrali bez pobjednika 3:3, poluvrijeme 2.2. Dva je gola za Zadrugar postigao Dario Prlog, a jedan Dino Bahat. Varteks je u posljednjem kolu pretrpio poraz u Slakovcu od domaće Slobode 3:0, poluvrijeme 2:0.

Prvak je ponovno momčad Nedelišća, drugi je Rudar iz Murskog Središća, a treći Jalžabet. Varteks je sedmi, Zadrugar osmi, Novi Marof 11., Zelengaj je sezonu okončao na 12. mjestu,a Plitvica iz Gojanca je 13. Ligu će naputiti tri posljednjeplasirana kluba, Naprijed, Centrometal i Graničar.