Učenici OŠ Novi Marof osvojili zavidne rezultate na državnom u atletici

J.Š./Varaždinske vijesti | 14.5.2017. u 10:13h | Objavljeno u Sport
Ljekarne VŽŽ

Na državnom prvenstvu u atletici koje se za osnovne i srednje škole održalo u Splitu, na stadionu ASK-a 11. svibnja, učenici Osnovne škole Novi Marof osvojili su medalje u muškoj i ženskoj konkurenciji.

U kategoriji dječaka osnovne škole prvo su mjesto odnijeli dječaci Osnovne škole Sveta Nedelja iz istoimenog mjesta s najviših 126 bodova. Pobjeda u štafeti s rezultatom 02:16,0 im je donijela 34 boda i sigurnu zlatnu medalju. Drugo mjesto je ostvarila Osnovna škola Novi Marof iz istoimenog mjesta koja je imala isto bodova, ali više pobjeda nego Osnovna škola Smiljevac iz Zadra.

U kategoriji djevojčica osnovnih škola prvo su mjesto, s 10 bodova prednosti, osvojile djevojčice Osnovne škole Otok iz Zagreba. Sa srebrom i broncom su otišle Osnovna škola Vladimira Nazora iz Pazina i Osnovna škola Novi Marof iz istoimenog mjesta.

- Rad i trud su se i ovaj put pokazali dobitnom kombinacijom - ističu iz OŠ Novi Marof, dodavši da su mentori ove vrijedne djece prof. Tomislav Horvatic i prof. Tomo Horvat.