U Varaždinu traje Ljetni nogometni kamp za djecu: tema - posjed lopte Foto: Zajednica sportskih udruga grada Varaždina

U Varaždinu traje Ljetni nogometni kamp za djecu: tema - posjed lopte

VV | 1.7.2019. u 15:44h | Objavljeno u Sport

Varaždinska Škola nogometa „Lumen“, u suradnji s Coerver Coaching Performance Akademijom, četvrtu godinu zaredom u Varaždinu organizira Ljetni nogometni kamp za djecu od 6 do 13 godina. Petodnevni kamp je počeo u ponedjeljak, a djeca nogometna znanja stječu pod vodstvom trenera iz Coerver Coaching Akademije Hrvatska – Ante Bašića, Tomislava Rimca i Filipa Boraka.

Direktor kampa te voditelj i predsjednik Škole nogometa „Lumen“ Tomislav Jelenski pojasnio je da u kampu sudjeluje 36 malih nogometaša te da je riječ o tematskom kampu. Ante Bašić, generalni direktor i instruktor Coerver Coaching Hrvatska, istaknuo je da su s četvrtom godinom organizacije kampa odlučili napraviti iskorak.

- Djeca su prošla već puno vještina, puno su trenirala, i prvi puta smo napravili tematski kamp. Tema je posjed lopte. Takav stil igre jako je bitan za mlade igrače, za njihov razvoj. Izvući ćemo maksimum u pogledu ekipne igre, da postanu bolji unutar ekipe – rekao je Bašić.

Malim nogometašima uspješno stjecanje novih znanja, ali i dobru zabavu u petodnevnom kampu, poželjela je stručna suradnica Zajednice sportskih udruga Grada Varaždina Anica Sitar.

- Ovo je kvalitetan kamp, uz vrhunske trenere. Naučite puno i zabavite se – poručila je.

Akademija je namijenjena mladim igračima koji već treniraju u klubovima, a na ovaj način žele poboljšati svoju izvedbu dodatno trenirajući po jedinstvenoj Coerver metodi. Coerver Coaching Akademije po cijelom svijetu funkcioniraju po istom principu i s istim ciljem, a to je da do maksimuma dovedu razvoj svakog igrača.

coerver_1.JPG