Članice AK Sloboda na natjecanju u Graberju

U Graberju održane 3. atletske igre u dvorani

| 3.3.2017. u 12:21h | Objavljeno u Sport
Ljekarne VŽŽ

U dvorani Graberje održane su 3. Atletske igre u dvorani. 130 ponajboljih članova atletskih škola Varaždina, Bjelovara, Koprivnice, Čakovca, Nedelišća i Murskog Središća odmjerili su snage u trčanju na 30 metara, skoku u dalj i bacanju loptice.

Medalje za varaždinski AK Sloboda osvojili su Jana Koščak: dalj zlato, 30m i loptica srebro,  Iva Kelemen: zlato 30m, srebro dalj, bronca loptica, Janko Kišak: zlato dalj i 30m, srebro loptica, Karlo Glavač: zlato loptica, srebro dalj, bronca 30m, Borna Belić: zlato dalj, srebro 30m, Enia Aladrović: zlato 30m, bronca loptica, Matilda Matovinović: zlato loptica, Stella Jurak: srebro dalj, bronca 30m, Niko Purgarić; srebro dalj, Iva Kosec: srebro loptica, Dario Žlibar: bronca loptica, Teon Sršan: bronca loptica.

Zlatom se okitila i štafeta limačica u sastavu Stella Jurak, Iva Kelemen, Enia Aladrović i Jana Koščak dok je druga štafeta limačica AK Slobode u sastavu Iva Kosec, Dora Androlić, Luna Fink i Matilda Matovinović osvojila broncu.

Limači su u štafeti bili srebrni u sastavu Niko Purgarić, Martin Androlić, Janko Cerjan i Janko Kišak. Slijedeće subote održat će se atletske igre u Murskom Središću, a očekuje se da će se polaznici atletske škole AK Sloboda vratiti s osmjehom na licu i s medaljama oko vrata.