Licencu je dobila bivša misica Ratka Marković

Vraća se izbor za Miss Varaždinske županije!

| 6.11.2015. u 15:19h | Objavljeno u Društvo
Ljekarne VŽŽ

Nakon dugog niza godina mlade i lijepe djevojke iz Varaždinske županije ponovo će dobiti priliku natjecati se za miss Varaždinske županije. Izbor će se održati u proljeće 2016. godine.

Licencu za izbor, koji je u Varaždinu nekad punio dvorane, dobila je Varaždinka Ratka Marković, nekadašnja miss Varaždina, a danas poslovna žena i vlasnica butika Bianco Nero.

Bila sam u žiriju na izboru za miss sjeverozapadne Hrvatske. Tamo sam se upoznala s curama koje su vlasnice licence za "Miss Hrvatske za miss svijeta", Ivom Loparić Kontek i Majom Vračarić Kuljiš, i pristala s veseljem na ponudu da organiziram izbor za Varaždinsku županiju – rekla je Marković.

Marković kaže da pripreme već sada dobro idu. Javio se niz sponzora koji žele poduprijeti izbor, a određen je i točan datum te lokacija izbora. Izbor će se održati 23. travnja u Koncertnoj dvorani HNK-a u Varaždinu. "Casting" će se pak održati u veljači.

Casting ćemo održati u TTS sportskom centru, gdje će nakon njega biti organiziran i after party. No djevojke se mogu javiti već i sada na Facebook – pozvala je Marković buduće misice.

Za prijavu postoje i uvjeti, a jedan od njih je da djevojka ima između 17,5 i 24 godine.

Mlade djevojke koje će se boriti za titulu oživjet će varaždinsku scenu, očekuje Marković. U finale će ući 12 djevojaka, a tri od njih bit će okrunjene titulama miss, prve i druge pratilje te miss simpatičnosti. Novost je da one više pred žirijom neće šetati u kupaćim kostimima, već samo u večernjim haljinama. Vlasnica licence najavila je da će za njih biti pripremljene i razne nagrade.

Za djevojke su, uz titule, osigurane i primjerene nagrade. Vjerujem da će događaj uspjeti i da će se ovaj nekad popularni izbor vratiti na velika vrata u našu županiju – zaključila je.