Tin Herceg: Nadam se da je ovo prvi od brojnih klupskih trofeja koje ću osvajati

| 15.4.2024. u 15:05h | Objavljeno u Sport

Varaždinski rukometni golman Tin Herceg (20) je sa svojim sastavom Trimo Trebnje osvojio slovenski Kup, pri čemu je dao veliki obol u osvajanju trofeja na završnom turniru, koji je prošlog vikenda, 5. i 6. travnja, odigran u Školsko-sportskoj dvorani u Trebnju.

Trimo Trebnje je nakon 40 godina djelovanja po prvi puta osvojio jedan trofej, a slovenski se Kup ove godine igrao po trideseti put. Prvog dana u polufinalnom susretu suparnik im je bio Koper, a nakon infarktnog razigravanja i odlično obranjenog sedmerca Tina Hercega deset sekundi prije kraja susreta, kojim bi Koper izjednačio rezultata, što bi najvjerojatnije značilo produžetke,Trimo Trebnje plasiralo se u finale.

I u finalnom susretu protiv Slovenj gradeca Herceg je ponovno bio na visini zadatka. Njegova je momčad na kraju slavila sa sedam golova razlike i tako osvojila prvi trofej u klupskoj povijesti.

- Klub je trenutačno na vrhuncu u tih 40 godina svog postojanja i zaista su se potrudili oko organizacije završnice Kupa te uložili veliki novac. Drago mi je da smo osvojenim trofejom klubu i sponzorima, kao i našim navijačima,vratili sve što su uložili u domaćinstvo Final 4- rekao je uvodno Tin Herceg..

Opširnije čitajte u tiskanom izdanju Varaždinskih vijesti....