Svjetskom prvaku u ping pongu priređen prijam u Gradskoj vijećnici Foto: Grad Varaždin

Svjetskom prvaku u ping pongu priređen prijam u Gradskoj vijećnici

| 25.2.2019. u 17:09h | Objavljeno u Sport

U Gradskoj vijećnici u ponedjeljak je priređeno primanje za Andrewa Baggaleya, trostrukog svjetskog prvaka u ping pongu koji od nedavno nastupa za varaždinski stolnoteniski klub STK Starr. U vijećnici ga je primila zamjenica gradonačelnika Sandra Malenica zajedno s igračeim i trenerom varaždinskog kluba Ronaldom Ređepom.

- Velika nam je čast da u našem klubu igra Andrew. On je osvojio sve naslove u svim kategorijama u Engleskoj, počevši od U9, U11, U13 itd pa sve do seniorskog naslova, bio je i dvostruki prvak Igara Commonwealtha, bio je i ćlan engleske reprezentacije na Olimpijskim igrama i sad je po treći puta osvojio nsalov svjetskog prvaka u ping pongu - rekao je Ređep, koji cilja na ponovno osvajanje naslova prvaka Hrvatske čime bi izborili nastup stolnoteniskoj Ligi prvaka.

Andrew Baggaley odlično se snašao u Varaždinu i u klubu koji mu omogućuje nastupe na međunarodnim turnirima u ping pongu, a istovremeno nastup u jakim stolnoteniskim ligama.

- Do sada sam u Europi igrao u Poljskoj i jako uživam ovdje. Odlično se provodim, odlično igram. Ping pong je dosta novi sport i sjajno se razvija, novćane nagrade su dobre i ima dosta veliku medijsku izloženost. Nisam mogao na bolji način osvojit taj naslov prvaka s obzirom da sam redom sve pobjeđivao prvake, a u finalu je moj protivnik imao meč loptu za pobjedu - rekao Baggaley.

_DSC1823.jpg

_DSC1819.jpg

_DSC1807.jpg

_DSC1796.jpg