Sutra u Novom Marofu finale Kupa ŽNS-a, Novi Marof napada prvi, a Jalžabet drugi trofej pobjednika Kupa Foto: arhiva Varaždinske vijesti

Sutra u Novom Marofu finale Kupa ŽNS-a, Novi Marof napada prvi, a Jalžabet drugi trofej pobjednika Kupa

| 9.6.2023. u 12:08h | Objavljeno u Sport

Sutra će se na igralištu u Novom Marofu igrati finale Kupa Županijskog nogometnog saveza, a za trofej će se nadmetati Novi Marof i Jalžabet, klubovi koji su sudionici Elitne lige Županijskog nogometnog saveza.

Novi Marof je u polufinalu bio bolji od ludbreške Podravine, dok je Jalžabet eliminirao Bednju iz Beletinca. Obje su momčadi plasman u finale stekle pravo nastupa u pretkolu hrvatskog nogometnog Kupa.

Sutrašnji finalni susret počet će u 18 sati, ulazak gledatelja bit će moguć već od 16 sati, a cijena ulaznice je 7 eura.

Trener Jalžabeta, Đuro Kolonić smatra da su plasmanom u finale ispunili svoj cilj, a sve ostalo će biti bonus.

- Naš igrački kadar je takav kakav je, ima nas malo, ali igrači su dobri i korektni te se nadamo najboljem, no za nas je već ulazak u finale uspjeh i nećemo biti razočarani jer smo važnije od toga izborili korak dalje kao finalisti županijskog kupa, a to je nastup u hrvatskom Kupu - rekao je Kolonić.

Trener Novog Marofa Krunoslav Turković sutra očekuje dobru utakmicu.

- U redovima Jalžabeta igraju naša dva bivša igrača, a šanse možda jesu malo više na našoj strani jer ćemo igrati pred našom publikom. Jalžabet je odlična momčad, koja ima dobre pojedince koji mogu riješiti utakmicu, što je i Bednja osjetila na sebi, ali možemo im parirati. Htio bih samo da se moji igrači opuste i daju sve od sebe - naglasio je Turković.