STK Starr gubio 3:0i bio blizu preokreta i pobjede u susretu sa Zagrebom Foto: STK Starr

STK Starr izgubio u prvom polufinalnom susretu Superlige

| 28.4.2016. u 09:35h | Objavljeno u Sport
Ljekarne VŽŽ

U prvom polufinalnom susretu Superlige, stolnotenisači varaždinskog STK Starra izgubili su u Zagrebu protiv istoimenog domaćina 4:3. U prethodna dva susreta Starr je svladao Zagreb dva puta po 4:1.

Starru je prijetio poraz od 4:0 u susretu protiv Zagreba, s obzirom da su u prva tri pojedinačna meča izgubili. Ronald Ređep je izgubio protiv Josipa Arbanasa 3:2 u setovima, Tomislav Japec je izgubio 3:1 od Tomislava Pucara, a Britanac Samuel Mabey je izgubio od Domagoja Maglića 3:1. Ređep i Japec su ipak spasili stvar u meču parova gdje su uvjerljivo svladali Pucara i Maglića 3:0. Nakon toga je Japec pobijedio Arbanasa 3:1, a Ređep je pobijedio Danijela Mijatovića 3:0. Pobjednik je odlučen u susretu između Pucara i Mabeya, a kojeg je Pucar dobio u tri seta.

Polufinalna serija se sada seli u Varaždin. Prvi susret Starr igra ove subote 30. travnja u 18 sati i 30 minuta u dvorani na Dravi, a s obzirom da je Starr ostvario bolji plasman u regularnom dijelu prvnestva, treći i odlučujući susret se također igra u Varaždinu 3. svibnja.