Vodeća momčad skupine Istok, Budućnost, će također imati prigodu osigurati naslov na sutrašnjoj utakmici protiv Slobode (T) Foto: Mario Šamec

Sračincu prva prigoda za naslov, Mladost (VT) očekuje Udarnika 32

| 21.5.2016. u 08:32h | Objavljeno u Sport
Ljekarne VŽŽ

Vodeća momčad Sračinca ima prigodu već danas u 19. kolu osigurati prvo mjesto na vrhu tablice skupine Zapad Druge županijske nogometne lige. Ukoliko na gostovanju kod drugoplasirane Lepoglave osvoje najmanje bod, a Dinamo (B) na današnjem gostovanju kod Majerja izgubi, Sračinec će tri kola prije kraja prvenstva imati nedostižnih 10 bodova prednosti na vrhu tablice.

Ostatak utakmica skupine Zapad se igra sutra kada će Nova Ves ugostiti Vratno, Podravac dočekati Bratstvo, a Vinica kod kuće igrati protiv Vindije.

U skupini Istok se igra 15. kolo, a u jedinoj današnjoj utakmici se susreću Mladost (VT) i Udarnik 32. U sutrašnjem susretu trećeplasirane Slobode (T) i vodeće Budućnosti, Budućnost će također imati prigodu uloviti naslov tri kola prije kraja prvenstva, ali ovise o porazu drugoplasirane Mladosti (Vž) na gostovanju kod predzadnje momčadi lige Trnja.

U preostalim susretima se sastaju Sloboda ŠN i Polet (T) te Beretinec i Zagorac. Svi susreti se igraju u 17 sati i 30 minuta.