Pobjednička momčad ovogodišnjeg izdanja Klampotic lige

Slavljem sastava Caffe bar 5 iz Petrijanca završila Klampotic liga

| 27.6.2018. u 10:04h | Objavljeno u Sport

Malonogometni klub Lovrečan bio je domaćin 18.,posljednjeg kola Klampotic lige, rekreativne malonogometne lige općina Cestica i Petrijanec, a nakon posljednje odigrane utakmice, u kojoj su se sastali Caffe bar 5 i MNK Kolarovec, upriličena je podjela nagrada, priznanja i pehara najboljim ekipama i pojedincima.

Liga je brojala 10 klubova, četiri iz Općine Petrijanec i 6 iz Općine Cestica, a slavila je ekipa Caffe bar 5 iz Petrijanca, sastavljena je od igrača koji nastupaju za Nogometni klub Orač.

Treće mjesto i bon od 4 tisuće kuna za nabavku sportske opreme osvojila je ekipa MNK Lovrečan, drugo mjesto i bon od 6 tisuća kuna osvojio je sastav MNK Kolarovec, a pobjedniku lige, ekipi Caffe bar 5, pripao je bon od 10 tisuća kuna.

Prvoplasirane ekipe nagrađene su i peharima,koje su im uz čestitke uručili čelnici općina. Iz općine Cestica proglašenju pobjednika nazočio je načelnik Mirko Korotaj i njegov zamjenik Žarko Rodeš, a iz općine Petrijanec svečanosti načelnik Željko Posavec.

Na poziv Nevena Furjana proglašeni su i najbolji pojedinci Klampotic lige. Statuu za najboljeg strijelca sezone primio je Sandi Martan iz MNK Mlaka, a za najboljeg golmana u sezoni 2017./2018. godine proglašen je Mario Prikratki iz MNK Lovrečan, dok je nagradu za najboljeg igrača lige primio Roman Rog iz pobjedničkog sastava.

U prvoj sezoni Klampotic lige nastupale su malonogometne ekipe iz susjednih općine, Cestica i Petrijanec, a uz tri prvoplasirana sastava još su se natjecale ekipe; Komšije, Bistro i Pizzeria Gaj, MNK Jarki, Sive Mekle, Yugo 45, MNK Vrtovi i MNK Mlaka. Rekreativna malonogometna Klampotic liga igrana je pod pokroviteljstvom Općine Cestica i Petrijanec.