Sjajni rezultati hodača iz Udruge nordijskog hodanja Drava na međunarodnoj utrci: zlato i dva srebra! Foto: Udruga nordijskog hodanja i pješačenja Drava

Sjajni rezultati hodača iz Udruge nordijskog hodanja Drava na međunarodnoj utrci: zlato i dva srebra!

VV | 28.4.2024. u 14:00h | Objavljeno u Sport

U organizaciji Udruge nordijskog hodanja i pješačenja Drava proteklog vikenda održana je kod Arene Varaždin 2. utrka prvenstva Hrvatske u nordijskom hodanju i otvorenoj kategoriji na 5 i 10 kilometara.

udruga_drava_2.jpg

Utrka je bila međunarodnog karaktera: osim natjecatelja iz različitih dijelova Hrvatske priključilo im se i troje natjecatelja iz Slovenije. Natjecanju je pristupilo ukupno 46 natjecatelja, od kojih je 31 natjecatelj sudjelovao u utrci na 5 kilometara, a njih 15 u utrci na 10 kilometara. Sudionici utrke natjecali su se u pet kategorija: Senior (21 – 39 godina), Master A (40 – 49 godina), Master B (50 – 59 godina), Veteran A (60 – 69 godina) i Veteran B (70 – 79 godina). 

fafeafaaa.jpg

- Predstavnice naše Udruge ponovo su bile Katica Jakopec i Jasminka Novosel, a po prvi su im se puta u ovom izazovu pridružili i Marijela Kruljac Lalić i Stjepan Habunek. I ovog smo puta ponosni na odlične rezultate koje su ostvarili. Katica je osvojila zlatnu medalju u kategoriji Veteran B, Marijela srebrnu medalju u kategoriji Master B, Stjepan je također osvojilo srebrnu medalju u kategoriji Veteran B, a Jasminka je zauzela četvrto mjesto u kategoriji Veteran A - izvijestili su iz Udruge nordijskog hodanja i pješačenja Drava iz koje se zahvaljuju svim članovima Udruge koji su sudjelovali u organizaciji utrke te svim natjecateljima na sudjelovanju.

viber_slika_2024-04-20_19-29-47-947.jpg

- Također od srca zahvaljujemo na pomoći osoblju Arene Varaždin, članovima Crvenog križa Varaždin te MUPa Varaždin koji su svojim sudjelovanjem doprinijeli uspješnoj realizaciji utrke - poručuju iz Udruge.