Simon Vincek, Vito Milak i Matej Stočko Foto: STK Varaždin, MGK Drava

Simon Vincek zlatni, Matej Stočko i Vito Milak srebrni na Kupu grada Rijeke

| 13.3.2018. u 08:39h | Objavljeno u Sport

Rijeka je bila domaćin jakom stolnoteniskom turniru za mlađe kategorije Kupu grada Rijeke, na kojem su nastupili i predstavnici klubova iz Varaždinske županije. Najbolji rezultat ostvario je Simon Vincek iz MGK Drave koji je osvojio zlatno odličje u kategoriji mlađih kadeta, dok su Matej Stočko iz STK Varaždina i Vito Milak iz MGK Drave osvojili srebrna odličja.

Simon Vincek je nastupio u kategoriji mlađih kadeta gdje je redom svladao Denisa Topleka (STK Mihovljan) s 3:1, Filipa Kumara (GSTK Zagreb) s 3:2, Tina Islamovića u polufinalu (GSTK Zagreb) s 3:0, dok je u finalu bio bolji od Mateja Stočka s 3:1 koji je u polufinalu nadigrao Maximiliana Krtalića (STK Pula) s 3:0.

Vito Milak je nastupio u kategoriji najmlađih kadeta i redom je svladao Deni Vallea (STK Pula) s 3:0, Lea Bernaza (STK Obrtnička škola Brod) s 3:0, dok je u polufinalu svladao Ivora Coleva (STK Putjane) s 3:1, a finalu je bolji bio Franko Majcen (GSTK Zagreb) s 3:0.

Od ostalih predstavnika, Leon Ptiček (MGK Drava) je zaustavljen u četvrtfinalu najmlađih kadeta, dok je Mark Marčec (MGK Drava) u istoj kategoriji zaustavljen u osmini finala, a Ana Krupski (STK Starr) je zaustavljena u četvrtfinalu kadetkinja.