Sedam medalja za Karate klub Trnovec

| 4.5.2016. u 08:50h | Objavljeno u Sport

Članovi Karate kluba Trnovec, koji je osnovan prije tri mjeseca, imali su uspješan nastup na CRO Cupu 2016. održanom u Nedelišću u organizaciji Saveza borilačkih sportova Međimurske županije. Mladi trnovečki karatisti vratili su s turnira s osvojenih sedam medalja u katama.

U konkurenciji cicibana, natjecatelja do 7 godina, Pablo Koren osvojio je prvo mjesto, Luka Novak drugo, a Noa Višnjić treće. U konkurenciji mlađih učenika, natjecatelja od 7 do 9 godina, Sven Kraus osvojio je jedno drugo i jedno treće mjesto, a Ivan Krišto jedno treće mjesto. U konkurenciji učenica, natjecateljica do 12 godina, Dora Mišak osvojila je drugo mjesto.

Inače, Karate klub Trnovec osnovan je 23. siječnja ove godine. Dvadesetak djece trenira u sportskom centru Trnje u Trnovcu ponedjeljkom i petkom od 17.30 do 19.30 sati. Trener Mladen Vizinger radi s dvije skupine djece, onom mlađom, vrtićke dobi, te nešto starijom, školske dobi. U klubu za jesen najavljuju upis zainteresirane djece.

Karate klub Trnovec vode predsjednik Saša Koren i potpredsjednik Dalibor Novak, a članovi Nadzornog odbora su Mario Sačić, Miro Koren i Miroslav Mišak.