Rog holi run&fest - nagradni natječaj za osobe s invalidetom

VV | 27.4.2017. u 13:00h | Objavljeno u Sport

Rog holi run&fest pod okriljem snažne humanitarne poruke ”Slavimo pokret” organizira nagradni natječaj kojim želi pružiti potporu osobama s invaliditetom, boljom funkcionalnošću invalidskih kolica te im na taj način poboljšati kvalitetu života.

Od 20. travnja do 3. svibnja na Facebook stranicu HoliZagreb potrebno je poslati pozitivnu priču, u kojoj su glavni junaci osobe s invaliditetom, kojom se ispriča kako bi invalidska kolica s posebnom prilagodbom pojedincu olakšala svakodnevnicu. Kolica će biti donirana onome čija priča najviše osvoji organizatore i donatora.

Rog holi run&fest zabava je za sve uzraste, obitelji s djecom, starije i mlađe, utrka u kojoj se mjeri zabava, a ne vrijeme, i u kojoj ravnopravno sudjeluju trkači, osobe s invaliditetom i roleri. 13. svibnja na zagrebačkom Jarunu od 15 sati počinje potpuno nova vrsta zabave u Hrvatskoj, na kojoj će se slaviti pokret i jednakost te poticati na kretanje, bez obzira na ograničenja u kretanju.

Cijeli događaj obojat će šarenilo holi boja kojima će se, dužinom cijele trase utrke, posipati sudionici, a koje su poznate po indijskom festivalu koji označava kraj zime i pozdravlja dolazak proljeća. Boje su potpuno prirodne i ne štete okolišu, a iznimno su atraktivne u raznim proslavama.

Ulaznice za utrku i party, po cijeni od 50 kuna, mogu se nabaviti online, u sustavu Entrio, a sve informacije o događaju možete pročitati na stranici www.holirunfest.com ili na Facebooku HoliZagreb.

Ovim događanjem Zagreb će dobiti, još jedan u nizu, vrhunskih sadržaja i svrstati se među najveće svjetske metropole koje su poznate po utrkama u bojama.