U sklopu Ljeta u Varaždinu klasični i rock koncerti i 15. Fontana Blues Festival

D.P./Varaždinske vijesti | 10.7.2017. u 08:00h | Objavljeno u Društvo

Varaždinski Koncertni ured i ove godine organizira manifestaciju Ljeto u Varaždinu u sklopu koje će Varaždinci i njihovi gosti do kraja srpnja moći uživati u koncertima i predstavama na Kazališnom trgu, u Atriju Starog grada i na Korzu.

Tako je za srijedu, 12. srpnja u Atriju Starog grada predviđen klasični koncert Sofije Cingule uz pratnju Darka Rušeca na gitari. 

U petak 14. srpnja na Kazališnom trgu svirat će varaždinski pop-rock bend Timeless, a u subotu 15. srpnja rasplesat će nas Jam Ritual. U utorak, 18. srpnja u Atriju Starog grada Irma Dragičević i Ivo Mrvelj imaju „Večer Georgea Gershwina“, a dan kasnije na istom nas mjestu čeka koncert na klaviru “Romantična ljetna noć”.

U subotu 22. i nedjelju 23. srpnja uživat ćemo u dobroj glazbi na 15. Fontana Blues Festivalu uz bendove Crni ribar, The Blues Infusion, In Roots, The Farpoint Station i The Milicija.

- U slučaju lošeg vremena programi u Atriju Starog grada sele u Lapidarij Starog grada, a koncerti na Kazališ- nom trgu se otkazuju ili prebacuju na novi termin - poručuju organizatori.

Označeno u