Zajednička fotografija laureata za 2017. godinu

Proglašeni najbolji sportaši i ekipe u lepoglavskom sportu za 2017. godinu

| 4.2.2018. u 16:02h | Objavljeno u Sport

Izidora Juriša, članica Karate kluba Lepoglava i Mario Musulin, član Sportsko penjačkog kluba Direkt, najbolji su sportaši grada Lepoglave za 2017. godinu.

Najboljom ženskom sportskom ekipom proglašen je Ženski nogometni klub Lepoglava, a najboljom muškom ekipom Kuglački klub Lepoglava.

Najbolje u lepoglavskom sportu za 2017. godinu proglasila je Zajednica sportskih udruga grada Lepoglave, a nagrade je laureatima uručio zamjenik gradonačelnika Hrvoje Kovač.

Uz čestitke nagrađenima okupljenim sportašima zaželio da u 2018. godini postignu jednako dobre pa i još bolje rezultate u čemu će zasigurno pomoći i podrška Grada Lepoglave koji je u za ovu godinu povećao izdvajanja za sport.

Da se mladima odnosno djeci počela posvećivati posebna pažnja istaknuli su predsjednik i tajnik Zajednice sportskih udruga grada Lepoglave Ivica Rudec i Damir Kužir podsjetivši da je u 2017. godini Zajednica uspješno u obilježavanje Europskog tjedna sporta uključila gotovo sve polaznike vrtića i osnovnoškolce s područja grada Lepoglave.

Priznanja za perspektivne mlade sportaše primili su Patrik Vučković i Leon Butko iz Karate kluba Lepoglava; Željka Gunek i Leona Držaić iz Ženskog nogometnog kluba Lepoglava; Antonio Šprem, Valentin Mravlinčić i Marko Veseljak iz Sportsko penjačkog kluba Direkt te Darian Čretni, Sven Lončar i Mateo Naglaš iz Nogometnog kluba Lepoglava.

Posebna priznanja primili su Martin Breški i Patrik Vučković iz Karate kluba Lepoglava za osvojena 3. mjesta na državnom prvenstvu. Priznanje za perspektivnu sportsku ekipu dobio je Ženski odbojkaški klub Lepoglava.

Na svečanosti su nagrađeni i Zlatko Turk iz Kuglačkog kluba Lepoglava koji je ponio titulu najuspješnijeg sportaša veterana grada Lepoglave dok su za trenere 2017. godine proglašeni Damir Vrtar iz Karate kluba Lepoglava i Mladen Vresk iz Kuglačkog kluba Lepoglava.