Povoljniji uvjeti za stambene i nenamjenske kredite RBA uz posebne pogodnosti

Sponzorirano | 15.2.2016. u 08:30h | Objavljeno u Sponzorirano

Raiffeisenbank Austria d.d. (RBA) nudi povoljne uvjete stambenih i nenamjenskih kredita u EUR i HRK te na potrebe sve zahtjevnijega tržišta odgovara s jednostavnim - MOŽE. Tijekom promotivnoga razdoblja, koje traje do 30. travnja 2016. godine, RBA ne naplaćuje naknadu za obradu stambenih i nenamjenskih kredita te omogućava besplatnu procjenu nekretnine za stambene kredite.

Kamatne stope za stambene kredite u EUR, kreću se već od 4,55 posto (EKS 4,65 posto) za klijente Banke i namjenu kupnje uz fiksnu kamatnu stopu do 10 godina. Za nekretnine koje imaju energetski certifikat koji potvrđuje višu energetsku učinkovitost, kamatna stopa dodatno je snižena na 4,25 posto (EKS 4,33 posto). Stambeni krediti u EUR mogu se ugovoriti uz fiksne i promjenjive kamatne stope za cijeli rok otplate kredita.

Kamatne stope za stambene kredite u kunama kreću se već od 4,75 posto (EKS 5,12 posto) za klijente Banke, pri čemu je kamatna stopa fiksna prvih pet godina otplate kredita. Pored redovnih namjena, stambeni krediti u EUR i HRK mogu se koristiti i za refinanciranje obveza. Stambeni krediti u HRK mogu se ugovoriti i uz fiksne i promjenjive kamatne stope. U RBA je moguće ugovoriti stambeni kredit za kupnju ili izgradnju nekretnine do 200.000 EUR odnosno do 1.500.000 HRK s rokom otplate do 30 godina.

Nenamjenski krediti RBA odobravaju se u HRK uz fiksne ili promjenjive kamatne stope i EUR uz promjenjive kamatne stope. Za nenamjenske kredite, u promotivnoj akciji, Banka nudi ugovaranje kredita bez naplaćivanja naknade uz mogućnost dobivanja informacije o predodobrenju kredita već za 10 minuta. Klijentima Banke, nude se nenamjenski krediti u iznosu do 25.000 EUR odnosno do 200.000 HRK uz rok otplate do 10 godina.

Označeno u