Damir Habijan i službeno potvrdio kandidaturu za gradonačelnika Varaždina Foto: VV arhiva

Damir Habijan i službeno potvrdio kandidaturu za gradonačelnika Varaždina

V.M./Varaždinske vijesti | 8.12.2016. u 13:20h | Objavljeno u Aktualno
Ljekarne VŽŽ

Predsjednik Gradske organizacije HDZ-a Grada Varaždina Damir Habijan peti je službeno potvrđeni kandidat za gradonačelnika grada Varaždina koji će se birati u svibnju iduće godine, na predstojećim lokalnim izborima. 

Nakon što je predsjednik HDZ-a Andrej Plenković dao Habijanu svoju punu podršku ukoliko potvrdi svoju kandidaturu, predsjednik varaždinskog HDZ-a je to i učinio. 

- Da, mogu potvrditi da sam HDZ-ov kandidat za gradonačelnika grada Vraždina. Gradski odbor će do kraja mjeseca i potvrditi kandidaturu - rekao je kratko Habijan.

Damir Habijan je tako peti službeni kandidat za gradonačelnika Varaždina na predstojećim izborima. Svoju kandidaturu već su istaknuli Natalija Martinčević, Zlatan Avar, Alen Kišić i Mirjana Kolarek-Karakaš.

Iako je predsjednik HNS-a Varaždinske županije Predrag Štromar najavio kandidaturu aktualnog gradonačelnika Gorana Habuša, stranka to još nije službeno potvrdila. U utrku za čelno mjesto u gradu mogao bi se uključiti i bivši gradonačelnik Ivan Čehok, međutim on je tu mogućnost dosad otklanjao.