Petra Brlečić i Nikola Geček bili su najbolji i u izboru koji je održan 2016. godine Foto: Krešimir Đurić

Poznato je tko su najbolji sportaši i ekipe Grada Ivanca za 2018. godinu

| 4.1.2019. u 12:45h | Objavljeno u Sport

Petra Brlečić, članica Karate kluba Ivanec, osvajačica brojnih turnira u Hrvatskoj, te osvajačica 2. mjesta u ukupnom poretku na regionalnom prvenstvu u katama i borbama najbolja je sportašica Grada Ivanca za 2018. godinu, dok je Nikola Geček, član ŠRD Ivanec, svjetski prvak u lovu ribe udicom na plovak osoba s invaliditetom i član hrvatske reprezentacije koja je također osvojila zlatnu medalju, najbolji sportaš grada Ivanca za 2018.

Najbolja ženska ekipa je seniorska ekipa Ženskog odbojkaškog kluba Ivanec koja je osvojila naslov prvaka 3. Hrvatske odbojkaške lige s maksimalnih 20 pobjeda i samo s jednim izgubljenim setom i plasirala se u Drugu hrvatsku odbojkašku ligu Sjever, a najbolja muška ekipa je ekipa Kluba padobranskog jedrenja Let Ivanec koja je prvak Hrvatske u preletima i prvak u hrvatskoj ligi.

Odlučeno je to na jučerašnjoj Skupštini Zajednice sportskih udruga Grada Ivanca na kojoj je jednoglasno donijeta odluka o planu rada i financijskom planu Zajednice za ovu godinu te su izabrani najbolji sportaši i ekipe za 2018. godinu.

Nagrade najboljim ekipama i pojedincima uručit će se na svečanosti koja će se krajem siječnja održati u amfiteatru ivanečke Srednje škole.